Foredrag om "Barn og sorg"

Mandag 23. november kl. 11.00 blir det en litt annerledes Babysang i Rørvik kirke. Det starter med å vise et 30 minutters seminar om «Barn og sorg» av prest og foredragsholder Steinar Ekvik.

Foredraget er digitalt hvor Steinar Ekvik foreleser om hvordan vi som voksne på en god måte kan legge til rette og hjelpe barna som opplever sorg. Steinar Ekvik er pensjonert prest, han har skrevet mange gode bøker om ulike sider med sorg, og har også vært ledende sykehusprest ved Radiumhospitalet. For rundt 10 år siden var han i Samfunnshuset på Rørvik og hadde et foredrag for ulike faggrupper.

Seminaret vises i selve kirkerommet. Smittevernreglene blir fulgt og det er åpent for alle som kan være interessert. «Barn og sorg» er noe vi alle vil møte om vi er besteforeldre, nære slektninger eller foreldre. Etter seminaret blir det enkel servering før man går over til en kortere sangstund med foreldre som har med babyer.