Misjonssprell-leir 2023!


Går du i 4.-5. klasse og bor i Nærøysund eller Leka? Ta med deg jevnaldrende venner, søsken, godt humør, nysgjerrighet og forventning til leir på Hallarheim Leirsted.

Leiren som er for 4. og 5. klasse i Leka og Nærøysund, starter kl. 11.00 17. juni og er ferdig ca. kl. 16.00 18. juni. Foreldre, familie og faddere er velkommen til det avsluttende Misjonstivoli som starter kl.14.00. søndag 18.juni.

I tillegg til å bli kjent med hverandre skal vi lære om Kristi himmelfartsdag, og hva som skjedde i pinsen. Er det godt vær griller vi ute, går aktivitetsløype, vi lærer nye sanger, det blir leirkveld med underholdning og «bibelsmugling» på kvelden.

Vi avslutter med MISJONSTIVOLI med morsomme aktiviteter, lodd, kake og kaffesalg. Inntektene går til et arbeid i Frankrike, som vi får se og lære litt om. Leiren avsluttes ca. kl.16.00.

Av erfaring vet vi at noen barn trenger ekstra oppfølging, og for at leiren skal bli god for alle vil menighetsarbeider Eldrid ha en avklarende samtale med foresatte til barn som av ulike grunner trenger ekstra oppfølging. Det er derfor viktig at det ved påmelding opplyses om slik behov.

PÅMELDING FINNER DU HER!

Dersom barnet ikke vil sove over på Hallarheim er det greit å sove hjemme. Barna som sover hjemme hentes ca. kl. 22.30 lørdag eller tidligere, og tilbake til frokost kl. 08.30 søndag.

For spørsmål, kontakt Trosopplæringen på tlf: 904 00 049 

Tilbake