Misjonssprell-dag 2022!


Går du i 4.-5. klasse? Kristi Himmelfartsdag 26.05.22 har du skolefri! Ta med deg jevnaldrende venner, søsken, godt humør, nysgjerrighet og forventing til en annerledes dag på Hallarheim Leirsted.

 

På Misjonssprell-dagen skal det skje mye forskjellig. Dte blir lek ute og inne, man lærer om hva som skjedde på Kristi Himmelfartsdag, lærer flotte sanger og man avslutter med et åpent Misjonstivoli.

Oppmøte er fra 09.30 den 26.05.22 på Hallarheim Leirsted og Misjonstivoliet åpner kl. 17.00 og varer til ca. 19.00. På Misjonstivoliet inviteres foresatte, besteforeldre, faddere, søsken, naboer, venner og kjente. Her blir det forskjellige aktiviteter som lykkehjul, ansiktsmaling og kaffesalg som er til inntekt for NMSU sin årlige innsamling til Puente.Puente er et integreringsarbeid for nordafrikanske immigranter i Barcelona - dette får vi høre mer om på Misjonstivoliet. Betaling denne dagen, går via VIPPS.

PÅMELDING FINNER DU HER!

Påmeldingfrist 22.05.22. Foresatte får etter hvert tilsendt epost med mere informasjon. Pris: kr 100,‐ pr. barn som inkluderer mat og 2 lykkehjulsnurr på Misjonstivoliet. Det betales inn på kontonummer 4467 05 54918 innen 23.05. Husk å skrive «M-DAG og NAVNET på deltaker(e)» Trosopplæringa i Ytre Namdal sponser resten av mat og husleie m.m.


Ledere som vi vet blir med: Åge Engjom, Kristin Aksnes Wigdahl, Thomas Rønning, Astrid Ragna Magnussen, Une Lindseth Haugvik, Mina Margreta Skarstad, Eldrid S. Ramstad, Solveig Hugdal.

Flere spørres og vi mottar gjerne hjelp av foreldre, kryss eventuelt av ved påmeldingen.

For spørsmål, kontakt Trosopplæringen på tlf: 904 00 049 

Tilbake