LysVåken i Lundring kirke 2022

08.10.22-09.10.22 er det LysVåken for alle som går i 7. klasse i Nærøysund kommune. Tilbudet er gratis!

Hei til deg som går i 7. klasse i Nærøysund kommune!
Vil du være med på noe spennende? Å overnatte i Lundring kirke der vi med lek og læring vil vi være sammen på LysVåken. Vi starter lørdag 08.10. kl. 16.00 avslutter søndag 09.10. med en gudstjeneste for hele familien kl. 12.00. Det blir lek ute og inne, læring, sang, båltur og god mat. Tilbudet er helt gratis!

Skulle noen av deltakerne trenge mye ro og behov for å være alene, er det fullt mulig å delta på deler av LysVåken. De kan da sove hjemme og komme tilbake på søndag. Si i så fall fra ved påmelding.

Hovedansvarlig for LysVåken er Eldrid S. Ramstad , Tove Lillian Skjønsberg Moe og prest Johannes Kvangarsnes. Det kommer også til å være andre ledere.

Påmeldingsfristen er 28.09.22 og du kan melde deg på her!