Rørvik Tween Sing deltar på låtinspilling

Rørvik Tween Sing består av 28 medlemmer fra 2. til 6. klasse og koret blir ledet av kantor Dan Ramstad. Med fokus på smittevern har de klart å opprettholde de ukentlige øvelsene sine. Nå skal de også delta på et spennende låtprosjekt.

Det vanligvis så aktive koret Rørvik Tween Sing har allikevel fått kjenne litt på "koronatiden" med de restriksjonene som følger. "Å, så vakkert!" - en konsert som de skulle ha i samarbeid med flere kor og Hans Inge Fagervik, ble utsatt. Adventskonserten til Gospelkoret blir heller ikke mulig å delta på i år. Men litt aktivitet har de uansett fått til. De har deltatt på familiegudstjeneste og på høst-basaren som ble avholdt i Rørvik kirke i oktober.

Nå har de også fått bli med på en profesjonell innspilling av en helt ny låt som heter "Drøm". En låt som handler om å ta vare på jorda vår. Med flott akustikk og topp lydutstyr, ble innspillingen gjort i Rørvik kirke 01. desember. Opptaket ble gjort av Walter Olsen Ryum. Dersom alt går etter planen, kommer "Drøm" ut på Spotify, iTunes og andre digitale plattformer allerede før jul.

Koret har tidligere deltatt på juleplata til Rørvik Gospelkor, og de sang på konsert med med Maria Arredondo, Torstein Sødal og Rørvik Gospelkor. De bruker også å synge på julaften og 17. mai og andre arrangementer. Nå som så mye blir avlyst eller utsatt, er det viktig å få være med på noe spennende.

Vi kommer tilbake med informasjon om utgivelsesdato, så snart vi vet.